Hekwerk specialisten in Noordwijk

Vergelijk en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten.

Gratis offertes aanvragen

Gratis vergelijken. Dat is slim.

  • Kwalitatief hekwerk
  • In Noordwijk e.o.
  • Scherpe prijzen
  • Bespaar tot wel 40%

Hekwerk Noordwijk - Slim Hekwerken

U bent op zoek naar een hekwerk specialist in Noordwijk voor uw nieuwe hekwerk. Veel bedrijven willen u graag helpen, maar hoe zorgt u ervoor dat u in contact komt met een betrouwbaar, erkend en ervaren hekwerk bedrijf in Noordwijk? Via Slim Hekwerken. Bij ons zijn de beste hekwerk specialisten in uw regio aangesloten die u gratis kunt vergelijken. Wanneer u ons contactformulier invult ontvangt u binnen 2 werkdagen tot 4 offertes. Vergelijk, bespaar en kies uw hekwerk specialist.

Benieuwd naar de prijzen van hekwerken?

De prijzen van hekwerken variëren nogal. Dit komt omdat hekwerk maatwerk is en factoren als materiaal en montagekosten van invloed zijn op de uiteindelijke prijs. We adviseren u dan ook om eerst de tijd te nemen om offertes van hekwerk bedrijven met elkaar te vergelijken. Hieronder hebben we een prijsindicatie van verschillende hekwerken weergegeven.

Soort hekwerk Prijzen 100x100cm*
Gaashekwerk € 2,50 tot € 25,-
(Dubbel)staafmat hekwerk € 15,- tot € 80,-
Sierhekwerk € 27,50 tot € 90,-
Spijlenhekwerk € 35,- tot € 65,-
Balustrade € 50,- tot € 300,-

*Bovenstaande is een prijsindicatie. Exacte prijs voor uw hekwerk project ontvangen? Klik hier.

Hekwerk specialist in Noordwijk

Voordelen van Slim Hekwerken

  • Hekwerk specialisten in Noordwijk
  • Ontvang gratis tot 4 offertes
  • Vergelijk op prijs en kwaliteit
  • Bespaar tot 40% op uw kosten
Plaats uw hekwerk project

Gratis vergelijken en tot 40% besparen. Dat is slim.

Kwalitatief hekwerk van bedrijven in Noordwijk

Ontvang binnen 48 uur tot 4 gratis offertes op maat.

Spijlenhekwerk

Spijlenhekwerk

Dit type hekwerk zien we naast zijn goede beveiligingsfunctie ook steeds meer terugkomen in het straatbeeld. Door de talloze mogelijkheden en de strakke uitstraling wint de spijlenhekwerk aan populariteit. Het metalen hekwerk wordt in een zinkbad geplaatst waardoor roest geen kans krijgt. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om een spijlenhekwerk nog te laten coaten.

Meer informatie

Sierhekwerk

Sierhekwerk

Sierhekwerken zijn er in alle soorten en maten. Bijna iedere wens kan op maat verwerkt worden in een uniek sierhekwerk voor de omheining en beveiliging uw tuin. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een prachtige standaard sierhekwerk die onze hekwerk specialisten in Noordwijk aanbieden. Daarnaast is een bijpassende sierpoort onmisbaar om het geheel af te maken. Interesse? Neem contact met ons op.

Meer informatie

Gaashekwerk

Gaashekwerk

Gaashekwerk is een veelvoorkomend hekwerk voor het afrasteren van o.a. bedrijventerreinen en privéterreinen. Door de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding is gaashekwerk een goede investering. Dit type hekwerk is leverbaar met en zonder bovenbuizen en op maat leverbaar naar uw wensen. Ook is het gaashekwerk vaak al voorzien van een speciale coating waardoor onderhoud niet noodzakelijk is.

Meer informatie

Ervaringen van slimme vergelijkers

Reviews waar we trots op zijn.

Spijlenhekwerk met intercom

Geplaatst op: 24.03.2023 door Fam. Zeevers

Offertes aangevraagd voor nieuw spijlenhekwerk met schuifpoort en intercom. De prijsverschillen waren aanzienlijk. Bedankt voor de info.
Beoordeling:

Laag sierhekwerk tuin

Geplaatst op: 23.03.2023 door Mevr. v/d Born

Totaal 15 meter laag sierhekwerk met poortje voor onze tuin. Via jullie is ons hekwerk project snel en goed uitgevoerd.
Beoordeling:

Dubbelstaafmat hekwerk

Geplaatst op: 23.03.2023 door Dhr. Steen

We waren op zoek naar levering en montage voor dubbelstaafmat hekwerk rondom ons speelveld. Jullie service is echt een aanrader!
Beoordeling:

Hekwerken met poort

Bijna alle hekwerken worden geplaatst met een bijpassende poort. Er zijn 3 verschillende poorten waaruit u kunt kiezen.Iedere poort heeft zijn unieke eigenschappen en prijskaartje. Zo kunt u kiezen voor een kleine looppoort die alleen toegankelijk zijn voor voetgangers, een draaipoort met openslaande deuren of een schuifpoort. De laatste twee poorten zijn ook geschikt om auto's door te laten en kunnen geautomatiseerd worden tegen een meerprijs. Vraag bij uw hekwerk specialist in Noordwijk naar de mogelijkheden en prijzen.

Handig om te weten: vergunningen bij hekwerken

Een veelgestelde vraag is of een vergunning noodzakelijk is bij het plaatsen van een nieuw hekwerk. Daarbij is het goed om te weten dat u bij het plaatsen van een hekwerk die lager is dan 1 meter nooit een vergunning nodig heeft. Bij een hekwerk hoger dan 2 meter is altijd een vergunning van de gemeente in Noordwijk nodig en dienst het hekwerk te passen binnen het bestemmingsplan. Informeer hiernaar bij uw gemeente. Overleg vooraf ook altijd even met de buren over uw nieuwe hekwerk plannen om misverstanden te voorkomen.

Slim Hekwerken in Noordwijk, maak gebruik van ons netwerk

Sinds onze oprichting in 2012 heeft Slim Hekwerken altijd een betrouwbaar netwerk van hekwerk specialisten in Noordwijk gehad. Wij begrijpen als geen ander dat u uw hekwerk project wilt laten uitvoeren door een goed bedrijf met ervaring en de juiste garantievoorwaarden. Uiteraard alles tegen een goede prijs met de juiste kwaliteit. Daarom hanteren we de volgende werkwijze:

Stap 1 - Beschrijf uw hekwerk project
Beschrijf via ons contactformulier zo specifiek mogelijk wat uw wensen zijn van uw nieuwe hekwerk. Denk aan type hekwerk, kleur, lengte en hoogte, op welk ondergrond het hekwerk zal worden geplaatst en of u een poort wenst. Hoe specifieker uw opdrachtomschrijving, des te beter de offertes op kunnen worden opgesteld.

Stap 2 - Vergelijk hekwerk specialisten in Noordwijk
U ontvangt vervolgens, binnen 2 werkdagen, gratis prijsopgaven van hekwerk specialisten in Noordwijk en omgeving. Mochten er nog vragen zijn, naar aanleiding van uw beschrijving, dan kunnen bedrijven contact met u opnemen per mail of telefonisch.

Stap 3 - Goed voorstel ontvangen? Maak direct een afspraak!
Zit er een voorstel tussen die u aanspreekt? Dan maakt u een afspraak met deze hekwerk specialist. Het kan ook zo zijn dat meerdere voorstellen u aanspreken. Wij adviseren dan om met minimaal 2 bedrijven een persoonlijke afspraak te maken.

Stap 4 - Geniet van uw nieuwe hekwerk
Dankzij een zorgvuldige vergelijking via Slim Hekwerken weet u zeker dat u de beste deal heeft gemaakt met een hekwerk specialist in Noordwijk. Geniet van uw nieuwe hekwerk.

Werkgebied & informatie

Provincie: Zuid-Holland
Gemeente: Noordwijk
Plaats: Noordwijk
Postcode: 2201 AM
Straat: Hogeweg
Netnummer: 071

Wijken: Dorpskern - Beeklaan-kwartier - Boerenburg en Grashoek - Estec - Villawijk-Zuid - De Noord - Sancta Maria

Omliggende plaatsen: Noordwijk aan Zee - Noordwijk-Binnen - De Klei

Voorbeelden van hekwerken

Plaats uw aanvraag

Gratis vergelijken en tot 40% besparen. Dat is slim.