Over ons

Het verhaal achter Slim Hekwerken.

ALTIJD gratis en vrijblijvend

1. Plaats uw aanvraag

Uw aanvraag plaatst u gratis en vrijblijvend via ons contactformulier.

2. Informatie en offertes

Ontvang informatie op uw vragen en vrijblijvende offertes op maat.

3. Kies uw hekwerk specialist

Vergelijk, bespaar en kies uw hekwerk specialist. Maak direct een afspraak!

Het verhaal achter Slim Hekwerken

Op zoek naar informatie en prijsopgaven voor een nieuw hekwerk speurt u het internet af, vraagt u brochures aan en raadpleegt u kennissen, buren en familie om advies. Uiteindelijk kiest u een hekwerk specialist omdat u het uitzoeken zat bent. Ergens knaagt er altijd het gevoel of u wel de beste deal hebt gemaakt en niet teveel heeft betaald voor uw nieuwe hekwerk. Slimmer is om eerst gratis offertes te vergelijken bij hekwerk specialisten in uw regio. Daarom hebben we Slim Hekwerken voor u opgezet. Gratis en vrijblijvend tot 4 offertes vergelijken van hekwerk specialisten in uw regio.

Hoe werkt het

Wij zijn een landelijk dekkend platform van hekwerk specialisten. In heel Nederland hebben we ruim 120 hekwerk specialisten voor u beschikbaar. U geeft uw hekwerk project via ons contactformulier en u ontvangt binnen 2 werkdagen tot 4 offertes van hekwerk specialisten in uw regio. Geheel gratis en vrijblijvend. Vergelijk op prijs en kwaliteit en maak desgewenst direct een afspraak.

Over ons

Slim Hekwerken is een initiatief van Welikeleads.com (KvK-nummer: 55366325). In samenwerking met onze partner Skydreams B.V. koppelen wij vraag en aanbod in de Nederlandse hekwerken branche. Uw aanvraag zal worden voorgelegd aan lokale hekwerk specialisten. Op deze wijze stimuleren we de lokale ondernemers en helpen we u bij het vinden van de beste deal voor uw hekwerk.

Vriendelijke groet,
Team Slim Hekwerken

Project plaatsen

Vergelijk 4 hekwerk specialisten in uw regio.

Gratis en vrijblijvend, bespaar tot 40% op uw kosten.
Project plaatsen

Hekwerk specialist aan het werk

Voordelen van Slim Hekwerken

  • Ontvang gratis tot 4 offertes
  • Hekwerk specialisten in uw regio
  • Bespaar tot 40% op uw kosten
  • Betrouwbaar vakmanschap
  • In heel Nederland werkzaam