Sierhekwerk

Voor een prachtige uitstraling aan uw tuin en woning.

ALTIJD gratis en vrijblijvend

1. Plaats uw aanvraag

Uw aanvraag plaatst u gratis en vrijblijvend via ons contactformulier.

2. Informatie en offertes

Ontvang informatie op uw vragen en vrijblijvende offertes op maat.

3. Kies uw hekwerk specialist

Vergelijk, bespaar en kies uw hekwerk specialist. Maak direct een afspraak!

Sierhekwerk

Dit type hekwerk is een van de mooiste en daarmee een aanwinst voor iedere tuin. Aan een sierhekwerk inclusief poorten worden hoge eisen gesteld door zowel de klant als de hekwerk specialisten. Sierhekwerken zijn uniek en worden bijna voor iedere opdracht op maat gemaakt. Een prijsindicatie is daardoor lastig te geven omdat factoren zoals uitvoering, afmeting en montage grote invloed hebben. Zeker bij de aanschaf van een nieuw sierhekwerk, met of zonder sierpoort, adviseren we een goede vergelijking te maken van hekwerk specialisten in uw regio.

Materiaalsoorten

Oud sierhekwerk is vaak gemaakt van gietijzer, maar tegenwoordig wordt sierhekwerk gemaakt van staal. Dit omdat staal een betere treksterkte heeft t.o.v. gietijzer. Doordat staal in alle wenselijke vormen gebogen kan worden, is iedere wens in principe mogelijk. Uw hekwerk specialist kan daardoor uw sierhekwerk afstemmen op uw tuin waardoor het een absolute eye-catcher voor uw tuin en woning wordt.

Goed om te weten is dat sierhekwerk wordt verzinkt en gecoat. Zo heeft u bijna geen onderhoud aan uw sierhekwerk. Vraag hiernaar bij uw hekwerk specialist en of dit bij de prijs is inbegrepen.

Standaard en unieke ontwerpen

Uiteraard kunt u zelf een uniek sierhekwerk ontwerpen en laten produceren door uw hekwerk specialist. Maar ook de standaard sierhekwerken zijn al erg mooi en van uitstekende kwaliteit. Door te kiezen voor een standaard sierhekwerk heeft u een snellere levering en plaatsing. Hieronder hebben we de voordelen van sierhekwerk voor u op een rijtje gezet.

  • Onderhoudsvrij (verzinkt en gecoat)
  • Uniek ontwerp toepasbaar
  • Tuin en woning krijgen een geheel nieuwe uitstraling
  • Geschikt voor maatwerk wensen

Een ‘nadeel’ van een sierhekwerk is dat deze niet makkelijk te plaatsen zijn. Wanneer u zelf niet handig bent adviseren we altijd om de plaatsing te laten doen door een ervaren hekwerk specialist. Zo weet u zeker dat uw sierhekwerk in een keer perfect geplaatst wordt waar u jarenlang plezier van heeft.

U wilt toch ook niet teveel betalen voor uw sierhekwerk?

Waarschijnlijk niet en daarom is het verstandig om eerst enkele prijsopgaven met elkaar te vergelijken. Iedere hekwerk specialist hanteert andere tarieven en daardoor lopen de prijzen uiteen. Aangezien sierhekwerk een grote uitgave is kunt u dus veel geld besparen. Wanneer u ons contactformulier invult ontvangt u binnen 2 werkdagen tot 4 vrijblijvende offertes van hekwerken specialisten in uw regio.

Project plaatsen

Vergelijk 4 hekwerk specialisten in uw regio.

Gratis en vrijblijvend, bespaar tot 40% op uw kosten.
Project plaatsen

Hekwerk specialist aan het werk

Voordelen van Slim Hekwerken

  • Ontvang gratis tot 4 offertes
  • Hekwerk specialisten in uw regio
  • Bespaar tot 40% op uw kosten
  • Betrouwbaar vakmanschap
  • In heel Nederland werkzaam