Sierpoorten

De opening van uw sierhekwerk.

ALTIJD gratis en vrijblijvend

1. Plaats uw aanvraag

Uw aanvraag plaatst u gratis en vrijblijvend via ons contactformulier.

2. Informatie en offertes

Ontvang informatie op uw vragen en vrijblijvende offertes op maat.

3. Kies uw hekwerk specialist

Vergelijk, bespaar en kies uw hekwerk specialist. Maak direct een afspraak!

Sierpoorten

Met het plaatsen van sierpoorten bakent u niet alleen uw terrein op een effectieve manier af, het verfraait ook de aanblik van uw woning. Er is op het gebied van sierpoorten heel veel mogelijk. Een sierpoort wordt vaak met een sierhekwerk geplaatst en daardoor is de afstemming belangrijk. Vraag een hekwerk specialist in uw regio om persoonlijk advies om zo tot de beste keuze te komen. Op deze pagina hebben we enkele type sierpoorten toegelicht.

Klassieke sierpoorten

Een sierpoort is een perfecte manier op de klassieke uitstraling van uw woning te benadrukken. Klassieke sierpoorten worden meestal gemaakt van staal dat verzinkt wordt met een extra coating. Er zijn allerlei vormen en patronen mogelijk, evenals sierpoorten met een open of gesloten structuur. De klassieke poorten zien we niet alleen terug bij oudere woningen, maar ook steeds meer mensen met een moderne nieuwbouwwoning kiezen voor deze prachtige klassieke uitstraling. Een prachtige combinatie volgens ons.

Houten sierpoorten

Een geliefde materiaalsoort voor een sierpoort is hout. Hout geeft een natuurlijke en warme uitstraling. Daarnaast kan het in iedere gewenste kleur geverfd worden, wat een groot voordeel is voor sommige woningbezitters. Houten sierpoorten staan heel mooi bij landelijke woningen. Met een houten sierpoort kunt u een mooi rustiek effect creëren, maar hout kan ook heel chique staan. De houtsoorten die veel gebruikt worden voor sierpoorten zijn ceder, padouk en meranti. Ieder type hout heeft natuurlijk zijn eigen kenmerken. Vraag hiernaar bij uw hekwerk specialist.

Moderne sierpoorten

Onder moderne sierpoorten vallen poorten met een strak design. Deze poorten staan prachtig bij allerlei soorten woningen. Bij moderne nieuwe woningen benadrukt het de moderne stijl. Maar ze kunnen ook juist een mooi contrast bieden bij een oudere of landelijke woning. Moderne sierpoorten worden vaak gemaakt van staal met horizontale of verticale spijlen. De kleur zwart is daarbij populair, maar iedere gewenste kleur kan natuurlijk aangebracht worden.

Vele mogelijkheden

Onze hekwerk specialisten op het gebied van sierpoorten kunnen u ook voorbeelden van tijdloze sierpoorten voorstellen. Deze poorten passen bij alle soorten woningen en u raakt er niet snel op uitgekeken. Hebt u er ook al eens aan gedacht om uw sierpoort te automatiseren of te voorzien van een video-installatie?

Tijd voor een goede vergelijking

Een sierpoort koopt u niet zomaar, daar wilt u goed en rustig over nadenken. Het vergelijken van prijsopgaven is een goed startpunt om tot een weloverwogen keuze te komen. Via ons contactformulier ontvangt u binnen 2 werkdagen tot 4 offertes van hekwerk specialisten in uw regio. Uiteraard geheel gratis en vrijblijvend. Vergelijken zorgt gemiddeld voor een besparing van 40%.

Project plaatsen

Vergelijk 4 hekwerk specialisten in uw regio.

Gratis en vrijblijvend, bespaar tot 40% op uw kosten.
Project plaatsen

Hekwerk specialist aan het werk

Voordelen van Slim Hekwerken

  • Ontvang gratis tot 4 offertes
  • Hekwerk specialisten in uw regio
  • Bespaar tot 40% op uw kosten
  • Betrouwbaar vakmanschap
  • In heel Nederland werkzaam