Hekwerk specialisten in Bergen op Zoom

Vergelijk en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten.

Gratis vergelijken. Dat is slim.

  • Kwalitatief hekwerk
  • In Bergen op Zoom e.o.
  • Scherpe prijzen
  • Bespaar tot wel 40%

Hekwerk Bergen op Zoom – Slim Hekwerken

Bent u op zoek naar een hekwerk specialist in Bergen op Zoom voor een nieuw sierhekwerk, gaashekwerk of spijlenhekwerk? Dan zijn onze specialisten u graag van dienst. Ook voor advies op maat en vragen over de mogelijkheden over uw hekwerk project staan we natuurlijk voor u klaar. Vul hiervoor ons contactformulier in en u ontvangt binnen 2 werkdagen tot 4 offertes. Vergelijk en kies het bedrijf in Bergen op Zoom dat het beste bij u past. Onze service is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Prijzen en mogelijkheden van hekwerken

Hekwerken en bijbehorende poorten zijn er in allerlei soorten en maten. Van een op maat gemaakt sierhekwerk tot een strakke spijlenhekwerk, alles is mogelijk. Uiteraard lopen de prijzen hierdoor erg uiteen en adviseren we altijd om eerst een goede prijsvergelijking te maken bij hekwerk specialisten in Bergen op Zoom en omgeving. Hieronder hebben we een prijsindicatie weergegeven.

Soort hekwerk Prijzen 100x100cm*
Gaashekwerk € 2,50 tot € 25,-
(Dubbel)staafmat hekwerk € 15,- tot € 80,-
Sierhekwerk € 27,50 tot € 90,-
Spijlenhekwerk € 35,- tot € 65,-
Balustrade € 50,- tot € 300,-

*Bovenstaande is een prijsindicatie. Exacte prijs voor uw hekwerk project ontvangen? Klik hier.

Hekwerk specialist in Bergen op Zoom

Voordelen van Slim Hekwerken

  • Hekwerk specialisten in Bergen op Zoom
  • Ontvang gratis tot 4 offertes
  • Vergelijk op prijs en kwaliteit
  • Bespaar tot 40% op uw kosten

Gratis vergelijken en tot 40% besparen. Dat is slim.

Kwalitatief hekwerk van bedrijven in Bergen op Zoom

Ontvang binnen 48 uur tot 4 gratis offertes op maat.

Spijlenhekwerk

Spijlenhekwerk

Dit type hekwerk zien we naast zijn goede beveiligingsfunctie ook steeds meer terugkomen in het straatbeeld. Door de talloze mogelijkheden en de strakke uitstraling wint de spijlenhekwerk aan populariteit. Het metalen hekwerk wordt in een zinkbad geplaatst waardoor roest geen kans krijgt. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om een spijlenhekwerk nog te laten coaten.

Sierhekwerk

Sierhekwerk

Sierhekwerken zijn er in alle soorten en maten. Bijna iedere wens kan op maat verwerkt worden in een uniek sierhekwerk voor de omheining en beveiliging uw tuin. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een prachtige standaard sierhekwerk die onze hekwerk specialisten in hun assortiment aanbieden. Daarnaast is een bijpassende sierpoort onmisbaar om het geheel af te maken. Interesse? Neem contact met ons op.

Gaashekwerk

Gaashekwerk

Gaashekwerk is een veelvoorkomend hekwerk voor het afrasteren van o.a. bedrijventerreinen en privéterreinen. Door de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding is gaashekwerk een goede investering. Dit type hekwerk is leverbaar met en zonder bovenbuizen en op maat leverbaar naar uw wensen. Ook is het gaashekwerk vaak al voorzien van een speciale coating waardoor onderhoud niet noodzakelijk is.

Ervaringen van slimme vergelijkers

Reviews waar we trots op zijn.

Sierhekwerk met sierpoort

Geplaatst op: 25.07.2024 door Dhr. Egtmond

Prijsopgaven aangevraagd voor onze nieuwe sierhekwerk met sierpoort. Aangenaam verrast door de tarieven en service.
Beoordeling:

Spijlenhekwerk voor ons bedrijf

Geplaatst op: 24.07.2024 door Mevr. Meijers

Voor afrastering van ons bedrijfsterrein. Veel geld kunnen besparen door te vergelijken. Dat voelt inderdaad slim.
Beoordeling:

Balkonhekwerk nieuwbouw

Geplaatst op: 24.07.2024 door Fam. Roovers

Voor ons nieuwe appartement een prachtig strak balkonhekwerk laten plaatsen. Via jullie in contact gekomen met een hekwerk specialist.
Beoordeling:

Hekwerk is maatwerk

Ieder type hekwerk is uniek en daarom maatwerk. De hekwerk specialisten uit Bergen op Zoom, die aangesloten zijn bij Slim Hekwerken, denken graag met u mee en zetten uw wensen om in een prachtig hekwerk. Of u nu een strakke afrastering wilt, prachtig sierhekwerk of hekwerk voor uw balkon; in principe is alles mogelijk. Interesse? Plaats dan uw hekwerk project via ons contactformulier en laat u vrijblijvend adviseren over de prijzen en mogelijkheden. Aan u de keuze met welke hekwerk specialist in Bergen op Zoom u een afspraak wilt maken. Uiteraard is uw aanvraag geheel gratis en zijn er verder geen verplichtingen aan verbonden.

Welke service mag u verwachten van uw hekwerk specialist?

Naast het feit dat u via Slim Hekwerken een goede prijsvergelijking maakt, mag u van uw gekozen hekwerk specialist in Bergen op Zoom een goede service verwachten. Het begint bij het persoonlijk adviseren van de hekwerk mogelijkheden. Het is goed mogelijk dat u zo tot nieuwe ideeën en inzichten komt waar u voorheen dacht dat het niet mogelijk was. Daarnaast plaatst de hekwerk specialist uw gekozen hekwerk met de grootste zorg zodat u jarenlang plezier heeft van uw hekwerk.

Slim Hekwerken in Bergen op Zoom, maak gebruik van ons netwerk

Sinds onze oprichting in 2012 heeft Slim Hekwerken altijd een betrouwbaar netwerk van hekwerk specialisten in Bergen op Zoom gehad. Wij begrijpen als geen ander dat u uw hekwerk project wilt laten uitvoeren door een goed bedrijf met ervaring en de juiste garantievoorwaarden. Uiteraard alles tegen een goede prijs met de juiste kwaliteit. Daarom hanteren we de volgende werkwijze:

Stap 1 – Beschrijf uw hekwerk project
Beschrijf via ons contactformulier zo specifiek mogelijk wat uw wensen zijn van uw nieuwe hekwerk. Denk aan type hekwerk, kleur, lengte en hoogte, op welk ondergrond het hekwerk zal worden geplaatst en of u een poort wenst. Hoe specifieker uw opdrachtomschrijving, des te beter de offertes op kunnen worden opgesteld.

Stap 2 – Vergelijk hekwerk specialisten in Bergen op Zoom
U ontvangt vervolgens, binnen 2 werkdagen, gratis prijsopgaven van hekwerk specialisten in Bergen op Zoom en omgeving. Mochten er nog vragen zijn, naar aanleiding van uw beschrijving, dan kunnen bedrijven contact met u opnemen per mail of telefonisch.

Stap 3 – Goed voorstel ontvangen? Maak direct een afspraak!
Zit er een voorstel tussen die u aanspreekt? Dan maakt u een afspraak met deze hekwerk specialist. Het kan ook zo zijn dat meerdere voorstellen u aanspreken. Wij adviseren dan om met minimaal 2 bedrijven een persoonlijke afspraak te maken.

Stap 4 – Geniet van uw nieuwe hekwerk
Dankzij een zorgvuldige vergelijking via Slim Hekwerken weet u zeker dat u de beste deal heeft gemaakt met een hekwerk specialist in Bergen op Zoom. Geniet van uw nieuwe hekwerk.

Werkgebied & informatie

Provincie: Noord-Brabant
Gemeente: Bergen op Zoom
Plaats: Bergen op Zoom
Postcode: 4611 AA
Straat: Antwerpsestraat
Netnummer: 0164

Wijken: Havenkwartier – Vestinggronden-Noord – Vestinggronden-Zuid – Het Fort – Zeekant – Het Glacis – Meilust Zuid – Meilust Noord – Tuinwijk – Noordgeest – Gageldonk-West – Warande-West – Gageldonk-Oost – Warande-Oost – Nieuw Borgvliet – Langeweg – Lage Meren – Buitengebied-Oost – Bergse Plaat – Waterfront-Industriegebied – Augustapolder – Buitengebied-West

Omliggende plaatsen: Heihoefke – Heimolen – Zuidgeest – Tuinwijk – Meilust – Gageldonk – Zeekant – Bergse Plaat – Warande – Heerle – Zoomvliet

Voorbeelden van hekwerken

Gratis vergelijken en tot 40% besparen. Dat is slim.