Hekwerk specialisten in Doorn

Vergelijk en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten.

Gratis offertes aanvragen

Gratis vergelijken. Dat is slim.

  • Kwalitatief hekwerk
  • In Doorn e.o.
  • Scherpe prijzen
  • Bespaar tot wel 40%

Hekwerk Doorn - Slim Hekwerken

Wilt u een nieuw hekwerk laten plaatsen? U kunt bij ons terecht voor onder andere sierhekwerk met bijbehorende sierpoort, gaashekwerk en spijlenhekwerk. Onze aangesloten hekwerk specialisten voorzien u graag van vakkundig advies bij het maken van uw keuze. Het is verstandig om eerst enkele hekwerk specialisten in Doorn met elkaar te vergelijken omdat de tarieven kunnen verschillen. Zo bespaart u direct op de kosten en heeft u altijd de beste deal voor uw hekwerk.

Hekwerken prijzen

Hekwerk is maatwerk en factoren als materiaal, afmetingen en type hekwerk zijn van grote invloed op de uiteindelijk prijs. Voor een exact prijsvoorstel zal altijd een offerte op maat gemaakt moeten worden door een hekwerk specialist in Doorn. Om u een beeld te geven van tarieven voor bijvoorbeeld sierhekwerk en spijlenhekwerk hebben we hieronder een prijsindicatie weergegeven.

Soort hekwerk Prijzen 100x100cm*
Gaashekwerk € 2,50 tot € 25,-
(Dubbel)staafmat hekwerk € 15,- tot € 80,-
Sierhekwerk € 27,50 tot € 90,-
Spijlenhekwerk € 35,- tot € 65,-
Balustrade € 50,- tot € 300,-

*Bovenstaande is een prijsindicatie. Exacte prijs voor uw hekwerk project ontvangen? Klik hier.

Hekwerk specialist in Doorn

Voordelen van Slim Hekwerken

  • Hekwerk specialisten in Doorn
  • Ontvang gratis tot 4 offertes
  • Vergelijk op prijs en kwaliteit
  • Bespaar tot 40% op uw kosten
Plaats uw hekwerk project

Gratis vergelijken en tot 40% besparen. Dat is slim.

Kwalitatief hekwerk van bedrijven in Doorn

Ontvang binnen 48 uur tot 4 gratis offertes op maat.

Spijlenhekwerk

Spijlenhekwerk

Dit type hekwerk zien we naast zijn goede beveiligingsfunctie ook steeds meer terugkomen in het straatbeeld. Door de talloze mogelijkheden en de strakke uitstraling wint de spijlenhekwerk aan populariteit. Het metalen hekwerk wordt in een zinkbad geplaatst waardoor roest geen kans krijgt. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om een spijlenhekwerk nog te laten coaten.

Meer informatie

Sierhekwerk

Sierhekwerk

Sierhekwerken zijn er in alle soorten en maten. Bijna iedere wens kan op maat verwerkt worden in een uniek sierhekwerk voor de omheining en beveiliging uw tuin. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een prachtige standaard sierhekwerk die onze hekwerk specialisten in Doorn aanbieden. Daarnaast is een bijpassende sierpoort onmisbaar om het geheel af te maken. Interesse? Neem contact met ons op.

Meer informatie

Gaashekwerk

Gaashekwerk

Gaashekwerk is een veelvoorkomend hekwerk voor het afrasteren van o.a. bedrijventerreinen en privéterreinen. Door de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding is gaashekwerk een goede investering. Dit type hekwerk is leverbaar met en zonder bovenbuizen en op maat leverbaar naar uw wensen. Ook is het gaashekwerk vaak al voorzien van een speciale coating waardoor onderhoud niet noodzakelijk is.

Meer informatie

Ervaringen van slimme vergelijkers

Reviews waar we trots op zijn.

Balkonhekwerk

Geplaatst op: 24.03.2023 door Mevr. Zeegers

Voor ons bedrijfspand moesten we een nieuw balkonhekwerk. Via jullie vergelijkingsservice veel geld kunnen besparen. Zeer tevreden!
Beoordeling:

Gaashekwerk laten plaatsen

Geplaatst op: 23.03.2023 door Dhr. Penning

Harmonicagaas rondom onze sportvelden laten plaatsen door een hekwerk specialist via jullie. Scherpe prijs, goede kwaliteit.
Beoordeling:

Sierhekwerk tuin

Geplaatst op: 23.03.2023 door Fam. Smit

Wij zijn erg blij met ons nieuwe sierhekwerk inclusief poort. Onze zoektocht is gestart bij jullie en kunnen we iedereen aanraden.
Beoordeling:

Van ontwerp tot montage en onderhoud voor uw hekwerk

Bij Slim Hekwerken kunt u terecht voor het laten ontwerpen, laten monteren en onderhouden van uw hekwerk. Als u een hekwerk laat plaatsen dan weet u ook dat er vroeg of laat onderhoud noodzakelijk is. Uiteraard is het onderhoud per type hekwerk anders. Uw hekwerk specialist in Doorn neemt dit graag voor u uit handen. Vraag naar de mogelijkheden bij uw hekwerk specialist.

Tips voor het kopen van een hekwerk

Wanneer uw zoektocht begint naar het vinden van een nieuw hekwerk, dan komt er veel op u af. Wij geven u daarom hier een aantal tips. Zo is ons advies om altijd een hekwerk te kopen met een keurmerk. Dan bent u verzekerd van goede kwaliteit en voldoet uw hekwerk aan de veiligheidsnormen. Maak daarnaast vooraf een zo exact mogelijke inschatting wat je wilt laten plaatsen. Zo kunnen onze hekwerk specialisten in Doorn u goede prijsvoorstellen toesturen. De laatste tip die we u willen meegeven is om de tijd te nemen om bedrijven met elkaar te vergelijken. Welke materialen gebruiken ze, wat is de levertijd, rekenen ze voorrijkosten, wat zijn de garanties, etc. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan en heeft u altijd de beste deal voor uw nieuwe hekwerk.

Slim Hekwerken in Doorn, zo werkt het

Sinds onze oprichting in 2012 heeft Slim Hekwerken altijd een betrouwbaar netwerk van hekwerk specialisten in Doorn gehad. Wij begrijpen als geen ander dat u uw hekwerk project wilt laten uitvoeren door een goed bedrijf met ervaring en de juiste garantievoorwaarden. Uiteraard alles tegen een goede prijs met de juiste kwaliteit. Daarom hanteren we de volgende werkwijze:

Stap 1 - Beschrijf uw hekwerk project
Beschrijf via ons contactformulier zo specifiek mogelijk wat uw wensen zijn van uw nieuwe hekwerk. Denk aan type hekwerk, kleur, lengte en hoogte, op welk ondergrond het hekwerk zal worden geplaatst en of u een poort wenst. Hoe specifieker uw opdrachtomschrijving, des te beter de offertes op kunnen worden opgesteld.

Stap 2 - Vergelijk hekwerk specialisten in Doorn
U ontvangt vervolgens, binnen 2 werkdagen, gratis prijsopgaven van hekwerk specialisten in Doorn en omgeving. Mochten er nog vragen zijn, naar aanleiding van uw beschrijving, dan kunnen bedrijven contact met u opnemen per mail of telefonisch.

Stap 3 - Goed voorstel ontvangen? Maak direct een afspraak!
Zit er een voorstel tussen die u aanspreekt? Dan maakt u een afspraak met deze hekwerk specialist. Het kan ook zo zijn dat meerdere voorstellen u aanspreken. Wij adviseren dan om met minimaal 2 bedrijven een persoonlijke afspraak te maken.

Stap 4 - Geniet van uw nieuwe hekwerk
Dankzij een zorgvuldige vergelijking via Slim Hekwerken weet u zeker dat u de beste deal heeft gemaakt met een hekwerk specialist in Doorn. Geniet van uw nieuwe hekwerk.

Werkgebied & informatie

Provincie: Utrecht
Gemeente: Utrechtse Heuvelrug
Plaats: Doorn
Postcode: 3941 EC
Straat: Nassaulaan
Netnummer: 0343

Wijken: Doorn - Driebergen Rijssenburg - Leersum - Amerongen - Maarn

Omliggende plaatsen: Amerongen - Leersum - Boswijk - Breedeveen - Darthuizen - Palmstad - Sterkenburg - Valkenheide

Voorbeelden van hekwerken

Plaats uw aanvraag

Gratis vergelijken en tot 40% besparen. Dat is slim.